Majvor,Hällregn o Eve and The Last Waltz / 31 augusti/OvanLandet

Tid: 20.00 Inträde: 80kr

Majvor,Hällregn o Eve and The Last Waltz / 31 augusti/OvanLandet

Trasig pop, rockklyschor och dronmusik, kärlek, buller å bång å en massa ös, dj:s å bar!! En perfekt kväll att avsluta augusti med!!! 

Inträde:80 kr
tid:20.00
20 kr per inträde kommer att gå till Alla Kvinnors Hus!

♥ MAJVOR ♥
Majvor uppstod ur en längtan bort under den eviga vintern 2018,musiken handlar om allt från livets magiska underverk till dess hänsynslösa sorger. Mullrande trummor, bullrande bas, sorgsna synthar, härvande gitarrer och primalande sång.
https://www.facebook.com/majvormajvor/

♥ EVE AND THE LAST WALTZ ♥
Eve and the Last Waltz är Eva Lalander, som skriver bandets låtar samt sjunger och spelar gitarr och ibland orgel, Mats Grönmark (även Broken Filters) gitarr och steel, Carl Schöier klaviatur och bassynth och Christian Sandell på trummor. Musiken har beskrivits såhär t.ex : ”förenar uråldriga gammeltestamentariska atmosfärer med modern, uppkäftig rock” och ” dronmusik, industriella oljud, rockklyschor stämmer möte med countrymusikens djupaste vatten”. Eve and the Last Waltz har legat lite lågt ett par år pga andra musik-projekt , men håller nu på att färdigställa sitt sjätte fullängdsalbum i Örnsbergs Musikstudio . Det kommer ut i höst på Rhythm Ace Recordings. Spelningen på Landet är bandets första sedan början av 2017.
https://youtu.be/Mq11r783qYA
https://www.facebook.com/EveandtheLastWaltz/

♥ HÄLLREGN ♥
Hällregn gör trasiga poplåtar med ena benet i punken och andra benet i poesin. 12-tummaren ”Varför dröjde du så länge?” släpptes i våras på skivbolaget Erik Axl Sund. 
Hällregn gör rock för sjukskrivna, tonsatta berättelser om vardag och drömmar.
Hällregn älskar alla jobbiga typer som arbetar för att göra världen bättre.
https://youtu.be/HeF1UdtcyI4
https://open.spotify.com/track/2kwX0p2MENbVv27bot1iXv
https://www.facebook.com/haellregn/

DJ:s Johan Svahn, Anna-Karin Unger, fler tillkommer!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Vi vill passa på att uppmärksamma Alla Kvinnors Hus livsviktiga arbete med att minska våldet i nära relationer i Sverige. De ger kostnadsfritt samtalsstöd, rådgivning och erbjuder skyddat boende. Dessutom verkar de för ökad kunskap och förändrade attityder genom information till skolor, myndigheter, politiker, media med flera. Läs mer på http://www.allakvinnorshus.org/
#NOMOREEXCUSES ÄR ETT INITIATIV SOM EXPONERAR DE URSÄKTER SOM ÄR VARDAG FÖR MÅNGA OFFER AV VÅLD I NÄRA RELATIONER. INGEN SKA NÅGONSIN BEHÖVA HITTA PÅ URSÄKTER. DET FINNS HELLER INGEN URSÄKT FÖR ATT INTE INGRIPA. se även @nomoreexcusesofficial på instagram.

Vi vill hjälpa till, så med hjälp av er som kommer kan vi tillsammans bidra litegrann… Även en del av kvällens merchförsäljning kommer gå till vår lilla insamling ♥

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?