Dagens lunch, Fredag

  • Landets högrevsburgare med lagrad cheddar, bacon, picklad lök, hamburgerdressing och klyftpotatis.
  • Bakad lax med örter, rostade rotsaker och ramslöksmajonnäs.

Hela veckan

  • Måndag

    • Caesarsallad med majskyckling, bacon och krutonger.
    • Ångad sej med potatispuré, brynt smör med soja och spetskål.
  • Tisdag

    • Pennepasta med chorizo och fläskkarré i tomatsås med parmesan och olivolja.
    • Inkokt lax med citron och dillkräm, pressgurka och kokt färskpotatis.
  • Onsdag

    • Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon.
    • Friterad sej med dansk remoulad och kokt potatis.
  • Torsdag

    • Picanha med majskolv, bakad tomat, rödvinssås och chimichurri.
    • Torsk med potatispuré, vitvinssås och hyvlad broccoli.
  • Fredag

    • Landets högrevsburgare med lagrad cheddar, bacon, picklad lök, hamburgerdressing och klyftpotatis.
    • Bakad lax med örter, rostade rotsaker och ramslöksmajonnäs.