Dagens lunch, Torsdag

  • Oxbringa med stekt potatis och rödvinssås.
  • Friterad torsk med remoulad, crudité och kokt potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Flankstek med klyftpotatis, tryffelaioli och bakad tomat.
    • Torsk med salsa verde, blomkål och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Biffstroganoff med ris, crème fraiche och saltgurka.
    • Sej med vitvinssås, grönkål och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Pennepasta med kyckling i tomatsås, pesto och ruccola.
    • Stekt strömming med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon.
  • Torsdag

    • Oxbringa med stekt potatis och rödvinssås.
    • Friterad torsk med remoulad, crudité och kokt potatis.
  • Fredag

    • Kalvrostbiff med pepparsås, potatiskaka och spenat.
    • Havets Wallenbergare med potatispuré, ärtor, pepparrot och räkor.