Hela veckan
-
Måndag
- Hjortfärsbiffar med champinjonsås, rårörda lingon och kokt potatis.
- Citronbakad sejfilé med vitvinssås, spenat och kokt potatis.
-
Tisdag
- Stekt kycklingbröstfilé med basilikasås och rostad potatis.
- Räkfylld spätta med äggsås och kokt potatis.
-
Onsdag
- Wallenbergare med gröna ärtor, lingon, brynt smör och potatispuré.
- Stekt regnbågsfilé med skagenröra och friterad potatis,
-
Torsdag
- Grillad fläskkarré med bbq-sås och stekt potatis.
- Stekt koljafilé med räksås, gröna ärtor och stekt potatis.
-
Fredag
- Nattbakad entrecote med rödvinssås och klyftpotatis.
- Stekt abborre med kall dillsås och rostad potatis.
-
- Mån-ons: Halloumi med kålsallad, ris och tzatziki.
- Tor-fre: Risotto med chevreost, rödbetor, valnötter och honung.