Dagens lunch, Torsdag
- Pulled pork med ris, picklad rödlök, avokadokräm, gräddfil, jalapeños och koriander
- Ångad torsk med vitvinssås, sotad gemsallad och syrad schalottenlök
Hela veckan
-
Måndag
- Friterad kyckling med ris, kålsallad, chilimajonnäs och koriander
- Ångad sej med skaldjurssås, potatispurė och fänkålscruditė
-
Tisdag
- Pannbiff med löksky, stekt potatis och saltgurka
- Bakad torsk med rostad mandel, brynt smör, chili, ingefära, soya och kokt potatis
-
Onsdag
- Boeuf Bourguignon med sidfläsk, champinjoner och potatispuré
- Örtbakad kolja, pepparrotskräm, kokt potatis och morotscrudité
-
Torsdag
- Pulled pork med ris, picklad rödlök, avokadokräm, gräddfil, jalapeños och koriander
- Ångad torsk med vitvinssås, sotad gemsallad och syrad schalottenlök
-
Fredag
- Picanha med chimi churri, rödvinssås och rostad potatis
- Sotad lax med ingefärsmajonnäs, syrad gurka, potatis och frsigt rispapper