Sinnesutvidgande musikafton

Tid: 20.00

Sinnesutvidgande musikafton

När vi nu lämnat glöggdoftande kvällar och dans kring granen bakom oss och träder in i ett nytt årtionde så gör vi det med en sinnesutvidgande musikskräll. En försenad julklapp som i alla fall inte hade fått plats under granen. Denna julklapp hittar du på Restaurang Landet vid Telefonplan 24 januari Kl. 20.00. Upp ur dessa klappar stiger:

Martin Dahl från Akrivet podcast som tillsammans med Henrik Högman från Magiska Bussen kommer spela vinyskivor. Det blir en sinnesutvidgande blandning av både psych och prog. De kommer att gräva längst in i sina skivsamlingar och bjuda på spännande överraskningar.

Urtidsdjur

Hippierockarna från Uppsala bjuder på sin sinnesutvidgande musik som doftar av både svenskt sjuttiotal och barrskog.

Kettil Engberg - Trummor och kör
Gustaf Boström - Gitarr och kör
Affe Kihlberg - Bas och kör
Emil Niklasson - Gitarr och sång

Black Baker

Black Baker blandar ljus och mörker, blandar svårmod med glädje, blandar dikt och verklighet. Det rör sig om sinnesutvidgande musik som framkallar ljudbilder av San Fransisco våren 1967, av Captain Beefheart, av Led Zeppelin, av John Coltrane, av Nils Ferlin men tillreder en egen brygd där de har tillsatt hemlig ingrediens.

Magnus Johansson - Klaviatur
Mats Rosén - Sång och percussion
Jan Liljekvist - Gitarr
Per Persson - Trummor
Jonas Rhodin - Bas
Sebastian Öström - Gitarr
(Daniel Borgegård Älgå - saxofoner och klarinetter)

Pocket size

Som alltid siktar Pocket size mot stjärnarona och försöker omfamna hela universum. Ur denna process framkallas det sinnesutvidgande ljudvågor som i sin gestaltning påminner om psykedelisk och progressiv rock med ett improvisatoriskt urforskande i centrum.

Peter Pedersen - Gitarr
Lars Ekman - Bas
Anders Ekholm - Sopransaxofon
Mattias Lindberg - Orgel
Fredrik Björling - Trummor

Entré 100 kr

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?